Prestem els nostres serveis a tota la província de Girona i Barcelona.

caenfres
Martin Pintures és una empresa de pintors al servei dels nostres clients, amb més de 28 anys d'experiència en el sector. Brindem serveis en pintura decorativa i industrial, així com també serveis de paleta.

Des de 1990

Serveis en pintura decorativa i industrial

Projectes

Els nostres projectes realitzats estan avalats per un equip de professionals formats i altament qualificats per a la seva tasca, oferint així la màxima professionalitat, experiència, serietat i pulcritud, i cuidant el més mínim detall en els seus acabats.

Assessorament

Prestem un assessorament i atenció personalitzada, adaptat per a cada treball a realitzar: Comptem amb un gran ventall de mostres, catàlegs, suggeriments i recomanacions davant de qualsevol projecte decoratiu que se'ns presenti.

Consells

Oferim consells sobre quins són els materials més adequats segons la seva requeriment, per a qualsevol acabat que desitgi.

Punts forts

Per tot això podem definir els nostres punts forts: compromís, qualitat, serietat, pulcritud, confiança, experiència i tracte.

Els nostres anys d'experiència certifiquen la seva satisfacció, que és la nostra millor recompensa, reconeixement i gratitud davant el treball realitzat. Per això, vostè obtindrà un servei compromès i de confiança, amb preus ajustats i adaptats a les seves necessitats.