Prestem els nostres serveis a tota la província de Girona i Barcelona.

caenfres

Treballs en Tècniques Especials

Des de 1990

Martin Pintures és una empresa de pintors al servei dels nostres clients, amb més de 28 anys d'experiència en el sector. Brindem serveis en pintura decorativa i industrial, així com també serveis de paleta (més informació a l'apartat "Serveis").

Els nostres projectes realitzats estan avalats per un equip de professionals formats i altament qualificats per a la seva tasca, oferint així la màxima professionalitat, experiència, serietat i pulcritud, i cuidant el més mínim detall en els seus acabats.

Comptem amb un gran ventall de mostres, catàlegs, suggeriments i recomanacions davant de qualsevol projecte decoratiu que se'ns presenti.

Oferim consells sobre quins són els materials més adequats segons els seus requeriments, per a qualsevol acabat que desitgi.

 

Prestem un assessorament i atenció personalitzada, adaptat per a cada treball a realitzar

Pintures sanitàries
Pintures sanitàries.
Resina
Resina epoxi.
Anti grafit
Anti grafit.
Revestiments
Revestiments.
Impermeabilització
Impermeabilització amb cautxú de fibra.
Etc...

Els nostres anys d'experiència certifiquen la seva satisfacció, que és la nostra millor recompensa, reconeixement i gratitud davant el treball realitzat. Per això, vostè obtindrà un servei compromès i de confiança, amb preus ajustats i adaptats a les seves necessitats.